ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
3 πράσα,το άσπρο μέρος, κομμένα σε ροδέλες
5 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
1/2 φινόκιο (μαραθόριζα) ψιλοκομμένο
1 μάτσο σέλινο
2 φύλλα δάφνης
1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
1/2 μάτσο μαϊντανό
3 λίτρα νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 45-60'. Αν χρειαστεί, ξαφρίζουμε.
Περνάμε το ζωμό από ψιλή σίτα (σουρωτήρι).
Διατηρούμε το ζωμό στο ψυγείο για 2-3 μέρες, ή τοποθετούμε σε παγοκύστες και το διατηρούμε
στην κατάψυξη, για μελλοντική χρήση.
Καλή επιτυχία !!!
2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
3 πράσα,το άσπρο μέρος, κομμένα σε ροδέλες
5 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
1/2 φινόκιο (μαραθόριζα) ψιλοκομμένο
1 μάτσο σέλινο
2 φύλλα δάφνης
1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
1/2 μάτσο μαϊντανό
3 λίτρα νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 45-60'. Αν χρειαστεί, ξαφρίζουμε.
Περνάμε το ζωμό από ψιλή σίτα (σουρωτήρι).
Διατηρούμε το ζωμό στο ψυγείο για 2-3 μέρες, ή τοποθετούμε σε παγοκύστες και το διατηρούμε
στην κατάψυξη, για μελλοντική χρήση.
Καλή επιτυχία !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου